MIJN TOP 10 SERIES + PAARDENSERIES | HORSEGLOSS.COM

  • Geplaatst op
  • Door HorseGloss
MIJN TOP 10 SERIES + PAARDENSERIES | HORSEGLOSS.COM

Afgelopen maandag poste ik mijn blog over de paardenfilms en die vielen goed in de smaak daarom dacht ik laat ik dan ook maar gelijk mijn top 10 aan favoriete series bloggen. Eigenlijk kijk ik hele

Afgelopen maandag poste ik mijn blog over de paardenfilms en die vielen goed in de smaak daarom dacht ik laat ik dan ook maar gelijk mijn top 10 aan favoriete series bloggen. Eigenlijk kijk ik hele gevarieerde series maar dit zijn mijn favorieten en misschien zit er iets voor je tussen waarvan je denkt.. moet ik zien. Ik hoop dan dat er al lekker veel seizoenen van zijn dat je zo door kan kijken. Dat vind ik tenminste altijd echt heerlijk!

En we beginnen weer van hoog naar laag:

 

serie2

 

10. Heartland

 

We beginnen met de Canadese paardenserie Heartland. Ik heb hem ertussen gezet omdat hij over paarden gaat en hij staat niet voor niets op nummer 10. In het begin is het leuk maar op een gegeven moment wordt het wel saai. Daarom ben ik op een gegeven moment ook afgehaakt bij seizoen 4. Maar misschien vinden jullie het wel heel erg leuk?

 

serie6

 

9. Revenge

 

Oh wat zat ik te smullen bij de eerste afleveringen zeg. Hoe Emily oftewel Amanda wraak neemt op de mensen die haar vader op hebben laten draaien voor crimes die hij helemaal niet gepleegd heeft. Seizoen 1 is echt helemaal geweldig maar daarna gaat het steeds slechter met de serie vooral omdat er steeds meer gerekt word om maar weer een seizoen te maken. Desalniettemin heb ik al de seizoenen gevolgd maar vooral omdat ik wilde weten hoe het zou eindigen.

 

serie10

 

8. Scandal

 

Are you a gladiator? Samen met haar team lost ze allemaal schandalen op die niet aan het licht mogen komen. Daarnaast werkt ze dichtbij de president en kun je haar alle credits wel geven dat hij president is geworden. Of toch niet? Het is een leuke serie alleen wordt je soms wel eens een beetje moe van de relatie tussen haar en de president.

 

serie3

 

7. Wildfire

 

Mijn 2e en gelijk laatste paardenserie. Dit verhaal vond ik echt heel erg leuk. Ik zeg vond omdat de serie inmiddels is gestopt. Het gaat over Kris die uit de gevangenis komt en heel erg goed blijkt te zijn met paarden en een tweede kans word geboden op een ranch waar race paarden worden getraind. Het blijkt al snel dat zij samen met Wildfire een goede klik hebben en race na race winnen. Hiernaast gaat het ook over liefde en is Kris erg geliefd onder de mannen.

 

serie7

 

6. Nikita

 

Jaa I know het is al een beetje oud maar het blijft toch ook wel een van mijn lievelingsseries. Het verhaal gaat over Nikita die opgeleid is als een spion die allemaal opdrachten uit moet voeren die voornamelijk bestaan uit het vermoorden van andere mensen. Omdat Nikita op een gegeven moment doorkrijgt hoe het allemaal in elkaar zit besluit ze te ontsnappen en wraak te nemen.

 

serie11

 

5. Game of Thrones

 

Winter is coming… oke eerlijk eerst vond ik het helemaal niet leuk. Vooral de grimmige dingen stonden me slecht aan. Maar op een gegeven moment vind ik het echt leuk worden. Mijn absolute favoriet is Khaleesi met haar prachtige draken. Smelt

 

serie9

 

4. Suits

 

Mike & Harvey vormen het perfecte team als juristen. 1 probleempje… Mike is geen jurist maar door zijn intelligentie heeft hij helemaal geen Harvard rechten studie nodig gehad om briljant te zijn. Samen proberen ze ervoor te zorgen dat dit nooit aan het licht komt dat Mike eigenlijk een fraudeur is, maar lukt ze dat ook?

 

serie8

 

3. The Blacklist

 

Dit is ook zeker een van mijn favorieten. Reddington infiltreert de FBI om zo in contact te komen met Elisabeth Keen die heel veel voor hem betekend. 3 seizoenen verder en we weten nog niet wat hij van haar is maar goed daar komen we vanzelf achter ;). Samen lossen ze heel veel zaken op door middel van een blacklist die Reddington elke keer presenteert aan Elisabeth maar telkens kom je erachter dat hij dit niet alleen doet als ”goede” crimineel maar zit er ook wat voor hem in.

 

serie4

 

2. How to get away with murder

 

Een terechte nummer 2 plek geef ik how to get away with murder. Door de complotten en de gekke twists weet je steeds niet waar je aan toe bent en dat vind ik heerlijk. Een groepje rechtenstudenten komt bij Annalise Keating terecht waar ze haar in de eerste paar afleveringen helpen met het oplossen van juridische zaken maar al snel zijn ze alleen nog maar bezig met het oplossen van hun eigen problemen en voornamelijk om uit de gevangenis te blijven.

 

serie1

 

1. The 100

 

Dit is op dit moment echt mijn favoriete serie en staat niet voor niets op nummer 1. Het is heel avontuurlijk en tegen de tijd dat je VLC scherm wegspringt denk je NU AL… Ja nu al. Heerlijk als je dan lekker naar de volgende kan springen. Het gaat over 100 jongeren die naar de aarde worden gestuurd omdat ze een crime gepleegd hebben op de ark die in de ruimte zweeft omdat de aarde jaren geleden niet meer leefbaar was door een oorlog die alles heeft vernietigd. Maar is de aarde wel leefbaar? En zijn ze de enige die nu op de aarde leven? Watch it yourself, you won’t regret it! 

 

Ik hoop dat jullie nieuwe inspiratie op hebben kunnen doen!

 

Hebben jullie nog aanvullingen? Laat een reactie achter op mijn facebookpagina klik hier

 

Liefs, HorseGloss

 

harjte HG